Etsinnässä ehdokkaita tulevaan piirihallitukseen!

Marraskuu on tunnetusti syyskokousten aikaa. Usein tiedossa on mielenkiintoisia vaaleja – niin myös toivottavasti tänä syksynä Kymenlaakson Partiopiirin syyskokouksessa!

Kymenlaakson Partiopiirin sääntömääräinen syyskokous on järjestetään keskiviikkona 15.11. Syyskokouksessa valitaan uusia jäseniä piirihallitukseen vuosille 2024-2025. Tällä kertaa piirihallitukseen on etsinnässä seitsemän hallitusjäsentä vastaamaan piirinjohdosta, kasvatuksesta, ohjelmasta, vapaaehtoistuesta, aluetyöstä ja moninaisuudesta sekä yhteiskuntasuhteista.

Pesti piirihallituksessa on loisto paikka vaikuttaa kymiläiseen partiotoimintaan. Pestit ovat ajankäytöllisesti tiiviitä ja vaativat työtä ainakin viikottain, joskus jopa päivittäin. Pestissä pääsee kuitenkin vaikuttamaan partion tulevaisuuteen ja jättämään jälkensä partiotoimintaan isommin kuin esimerkiksi lippukuntapesteissä.

Kiinnostaisiko työ piirihallituksessa sinua? Lue pestikuvaukset kuhunkin avoinna olevaan pestiin ja nappaa niistä itsellesi sopivin. Mikäli kiinnostuit jostain pestistä tai haluat jutella siitä tarkemmin, toivomme, että otat yhteyttä piirin johtokaksikkoon. Tavoitat heidät sähköpostitse: Maria Sakki (maria.sakki @ partio.fi) ja Pia Heiskanen (pia.heiskanen @ partio.fi).

Nyt on myös oiva tilaisuus ilmiantaa hyvä tyyppi, tai kannustaa kaveria asettumaan ehdolle. Marialle ja Pialle voi myös antaa vinkkejä pesteihin sopivista, pätevistä ja innokkaista tyypeistä!

Syyskokous on pian täällä, joten älä aikaile! Odotamme innolla ehdokkaiden yhteydenottoja sekä pian lähestyviä vaaleja!