Ilmoittautumis- ja peruutusohjeet

Ilmoittautuminen

Tapahtumiin ja kursseille ilmoittaudutaan pääsääntöisesti henkilökohtaisesti Kuksa-jäsenrekisteriin, jonne jokainen partiolainen voi luoda itselleen ID-tunnuksen. Lippukunta vastaa viime kädessä jäsentensä ilmoittautumisista ja huolehtii, että jäsenet ovat tietoisia ilmoittautumis- ja peruutusohjeista.

Piiri laskuttaa kurssit lippukunnalta noin kuukautta ennen kurssia. Jokaisella kurssille ilmoittautuvalla partiolaisella tulee olla Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n jäsenmaksu maksettuna.

Kurssikäytännöt

Sähköinen kurssikirje – tarkista sähköpostiosoitteesi

Kurssi- ja tapahtumakirjeet lähetetään pääsääntöisesti sähköpostilla viikkoa tai kahta ennen kurssia tai tapahtumaa. Varmista ilmoittautumisesi yhteydessä, että yhteystietosi ovat oikein jäsenrekisterissä. Voit päivittää tietosi myös itse Kuksa-jäsenrekisteriohjelmassa.

Kurssille osallistuminen

Kursseilla tulee olla läsnä koko kurssin ajan. Tarvittaessa ota yhteyttä kurssin johtajaan ennen kurssin alkua neuvotellaksesi mahdollisesta poikkeavasta läsnäoloajasta.

Kuvaaminen tapahtumissa ja kursseilla

Piirin tapahtumissa ja kursseilla saatetaan ottaa valokuvia, joita julkaistaan partion medioissa ja lehdissä. Kuviin ei yhdistetä niissä esiintyvien henkilöiden nimiä, ellei siitä ole erikseen sovittu. Kuvauslupa annetaan Kuksassa ilmoittautumisen yhteydessä.

Sähköinen kurssitodistus

Piirin koulutukset toteutetaan Opintokeskus Siviksen tuella. Koulutusjärjestelmän mukaisista koulutuskokonaisuuksista myönnetään virallinen opintopisteytetty todistus, jossa partio on koulutuksen toteuttaja ja Opintokeskus Sivis, joka on vapaan sivistystyön oppilaitos, on koulutuksen järjestäjä. Todistuksen myöntämiseksi koulutukseen osallistuneiden nimet, sukupuolet ja sähköpostiosoitteet tallennetaan Opintokeskus Siviksen järjestelmään. Koulutuksen jälkeen saat Sivisverkosta linkin jonka kautta voit tunnistautua Sivisverkkoon ja tulostaa itsellesi kurssitodistuksen.

Lisätietoa partion opintopisteytetyistä todistuksista.

Peruutuskäytännöt

Kurssit

Kurssiosallistuminen peruutetaan osoitteeseen kymi @ partio.fi [poista ylimääräiset välilyönnit]. Kurssimaksua ei laskuteta, jos peruutus tapahtuu viikkoa ennen kurssin alkamista tai viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, kurssimaksu laskutetaan kokonaisuudessaan.

Lippukunta voi nimetä pois jääneen kurssilaisen tilalle toisen. Jos kurssilainen on sairastapauksen vuoksi estynyt osallistumasta, kurssimaksun voi hakea lääkärintodistuksella partiovakuutuksesta. Lue lisää partiovakuutuksesta: www.partio.fi/vakuutus

Partiotaitokilpailut

Partiotaitokilpailuihin ilmoittautuminen on sitova varsinaisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen, eikä osallistumismaksuja palauteta. Lippukunta voi nimetä kilpailusta pois jääneen vartion tilalle toisen vartion. Tarkemmat ohjeet kunkin kisan kisakutsussa.

Ohjelmatapahtumat

Ohjelmatapahtumiin ilmoittautuminen on sitova varsinaisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen, eikä osallistumismaksuja palauteta. Lippukunta voi nimetä pois jääneen osallistujan tilalle toisen.