Rysky24-staabissa on tehty selkeät tehtäväjaot eri osa-alueiden hallitsemiseksi. Parijohtajuutta suositaan mahdollisimman paljon, jotta johtaminen olisi mielekästä ja vuorovaikutteista.

Valtakunnallisia, tämän vuoden lokakuussa järjestettäviä partiotaitojen syys-SM-kilpailua luotsaa jo viime vuonna koottu staabi eli Operaatio Suuri Kurpitsa. Kisojen teemalla saattaa olla osuutta asiaan… Staabia vetävät tapahtuman ja kilpailun johtajat Astrid ”Assi” Kovaljeff (MKK/KMV) ja Salla Myllylä (KTP) parijohtajuuden menetelmällä. Kilpailujen järjestelysihteerinä toimii pt-kisakonkari Annika Ukkola (KRT), joka vastaa erilaisista käytännön järjestelyistä.

Kilpailutehtävien laatimisesta vastaavat staabissa Heli Rantala (KK), Janni Ruuskanen (MKK) ja Venla Vakkari (evp). Heidän käsissään syntyvät lopulliset rastitehtävät ja tehtäväkäskyt. Sisältöihin on päässyt jo moni piiriläinen vaikuttamaan ideatyöpajoissa.

Kisan radasta vastaavat Kaarle Pieninkeroinen (KKK) ja Jenna Söyring-Holmen (MKK). Sitä varten he tutkivat Kymenlaakson metsiä ja pohtivat, missä ryskätään eli missä tehtävärastit tulevat sijaitsemaan.

Huollon suunnittelusta vastaavat Toni Sakki (LS) ja Maria Sakki (PKS). Heidän tontilleen kuuluvat mm. kuljetukset, turva, ensiavun järjestäminen, kyltitykset, yörastin vessat, jätehuolto, vesihuolto ja moni muu käytännön asia, jotta kisatapahtuma on sujuva – ja huollon osalta vähemmän ryskyvä.

Kisakeskuksen toiminnoista vastaavat Taina Kemppainen (MKK), Jenni Rantakari (RR) ja Monica Åhman (MKK). Käytännössä he siis organisoivat tiimeineen kisakeskuksena toimivan koulun toimintaa majoituksesta muonitukseen asti.

Tuloslaskennasta vastaa Mikko Pietilä (KMV). Hän järjestelee tulostoimiston käytänteitä pisteiden laskentaa varten. Edellisten kisojen tuloslaskentaa on jo käyty havainnoimassa hyvien käytäntöjen löytämiseksi.

Kilpailun viestinnästä ja markkinoinnista vastaa Virpi Taina (KMV). Viestintää tehdään ennen tapahtumaa, sen aikana ja myös sen jälkeen. Nettisivut ja some ovat jo käytössä, ja kisanaikaisen viestinnän suunnittelu on menossa.

Koko tapahtuman taloudesta vastaa Elina Toimela (KTP), pitäen tiukasti kiinni budjetissa määritellyistä reunaehdoista. Hän etsii myös tukijoita tapahtumalle esim. säätiöiltä ja yrityksiltä.

Vaikka staabi energinen ja idearikas onkin – nimeään myöten – kilpailujen toteuttamiseksi tarvitaan tiimejä ja lukuisa joukko tekijöitä. Vilkaise Rysky24-kilpailujen avoimet pestit netissä ja hae mahdollisimman pian. Pestejä on ryhmille ja yksittäisille tekijöille. https://kymenlaakso.partio.fi/rysky24/.

PS. Ota Ryskyn ig-tili seurantaan: @rysky24ptsm