Piirin TaSaVa-tapahtuma järjestettiin Elimäen metsästysmajalla tammikuun lopulla. Tapahtumaan olivat tervetulleita sekä tarpoja-, samoaja- että vaeltajaikäiset sekä heidän luotsinsa.

Tammikuisen viikonlopun sää oli erittäin kaunis mutta liukas. Osallistujia oli ympäri piiriä eli Kotkasta ja Kouvolasta. Yöpyminen tapahtui yhdessä huoneessa mikä olikin täynnä erivärisiä makuupusseja ja alustoja. Huoneen edessä oleva eteinen oli talviretkelle tyypillisesti täynnä kenkiä.

Omia Merihaukka-tarpojia tapahtumaan osallistui neljä. Kuulemma oli kivaa ja ruoka ollut maistuvaa. Ulkona oltiin tehty trangioilla ruokaa ja oli ollut yhteisiä rasteja niin että kaikki osallistujat olivat yli lippukuntarajojen ryhmissä.

Luotsit eli TaSaVa-ikäisten johtajat osallistuivat tapahtumaan Lauantaina. Oli erittäin mielenkiintoista ja antoisaa nähdä ja vaihtaa ajatuksia samanikäisten partiolaisten johtajien kanssa. Söimme hyvää keittoa, osallistuimme lippukuntasimulaattoriin, pohdimme hyviä asioita ja haasteita. Lopuksi leikimme yhden kouluttajan lapsen legoilla. Saimme paljon hyviä käytännön ajatuksia. Kotkassa lähtee tapahtuman johdosta pyörimään yhteiset tarpojakokoukset. Ettei kenenkään taakka tunnu liian raskaalta voimme auttaa toisiamme.