KYMI Viestinnän koulutus lippukunnille PERUTTU

Mietityttääkö lippukunnan viestintä ja kanavien sokkelot? Tässä viestintäkoulutuksessa käydään läpi eri kanavia partioviestinnän näkökulmasta. Saat tietoa ja työkaluja suunnitelmallisemman viestinnän toteuttamiseen ja rikastutat omaa tekemistäsi myös kuulemalla muiden hyviä käytäntöjä. 

Koulutuksessa käydään läpi viestinnän toteutustapoja, kanavia ja resurssointia kahdella tasolla: perusteet ja pintaa syvemmältä. Perusteita käydään läpi mm. viestintäklinikan muodossa. Perusteet sopivat viestinnän parissa aloittavalle tai kertaajalle, kun taas jatko-osio soveltuu paremmin jo viestintää tekeville ja jotka haluavat syventää osaamistaan. Osiot järjestetään samana päivänä ja peräkkäin. Koulutus järjestetään Kouvolan Metsäveikkojen kämpällä osoitteessa Varuskuntakatu 1, Kouvola. Matkakeskukselta 12 min kävelymatka. Ennen koulutusta voit lähettää kouluttajalle toiveita, mihin aiheisiin haluaisit erityisesti keskityttävän.

Viestinnän perusteet klo 10-12.30 ja jatko-osio klo 13.00-15.30. Voit ilmoittautua vain toiseen tai molempiin. Koulutuksen hinta 15 € (lounas sisältyy hintaan). Ilmoittautuminen 22.2.-15.3.2024.