KYMI Järjestelytoimikuntakoulutus

Piirin kisajaoksen järjestämä JTMK-kurssi antaa tarvittavat tiedot ja taidot lippukunnille piirin kisojen järjestämiseksi. JTMK-koulutus järjestetään kahtena päivänä Kotkassa lauantaina 3.2. klo 9.30-18 yhdessä rastipäällikkökoulutuksen kanssa ja sunnuntaina 4.2. osallistujien toiveiden mukaan joko Kotkassa, Karhulassa tai Myllykoskella klo 10-16.


Koulutus on suunnattu etenkin vuoden 2024 kisoja järjestäville lippukunnille (Karhulan Korvenkävijät ja Kouvolan Tyttöpartio) sekä SM-kisojen Rysky24 järjestelyihin osallistuville, mutta kurssille ovat tervetulleita kaikki kilpailemisesta ja kilpailujen järjestämisestä kiinnostuneet samoajaikäkaudesta alkaen. 

Esitietovaatimuksia kurssille osallistumiseen ei ole. Suositeltavaa on kokemus kilpailijana partiotaitokilpailussa.

Järjestelytoimikuntakoulutuksen suoritettuasi osaat määritellä partiotaitokilpailujen roolin  osana partiotoimintaa, suunnitella mielekkäitä kilpailutehtäviä sekä reittejä. Lisäksi osaat määritellä kilpailutapahtumaan liittyvien järjestelyjen, kuten ratojen, tuloslaskennan sekä tukitoimintojen perustoiminnan. Koulutuskokonaisuuden suotiettuasi voit anoa II-luokan tuomarikorttia.

Kurssilla perehdytään esimerkiksi:  

Hyvän kilpailun järjestämiseen ja tavoitteisiin. 

Sääntöihin ja järjestelyohjeisiin sekä järjestelyaikatauluihin. 

Hyvän tehtävän sekä tehtäväkokonaisuuden vaatimuksiin. 

Ratojen suunnitteluun sekä etenemisaikatauluun. 

Rastien suorituspaikkojen ja henkilötarpeen laskentaan. 

Tulostoimiston toimintaan. 

- Oman piirin kisojen erityispiirteisiin. 

  

Kurssipäivä kestää lauantaina 8,5 tuntia ja sisältää ruokailunLauantain kurssipäivä on yhteinen RP-koulutuksen kanssa. Sunnuntain kurssipäivä kestää 6 tuntia. Myös sunnuntain koulutukseen sisältyy muonat. 

Osallistumismaksu on 45 €. Ilmoittautuminen päättyy 22.1. 

Lisätiedot 

Kurssin johtajana toimii Janni Ruuskanen (a)partio.fi  

Kouluttamassa on lisäksi kisajaoksen jäseniä ja Rysky24 SM-kisan staabin jäseniä.