Logistiikkakymppi, Kimara 2024

Haemme Logistiikan kymppejä (2–4 kpl) vastaamaan Kimara 2024 -piirileirin logistiikan toteuttamisesta. Kympit toimivat tiiviinä tiiminä, jota Logistiikkamestari johtaa. Pestiä voi hakea myös yksin.

Pääset osaksi Rakennuttamisen ja logistiikan ryhmää, joka vastaa Kimaralla rakennuttamisesta, tavaralogistiikasta ja leirinaikaisen operaatiokeskuksen sekä palvelukeskuksen toiminnasta mukaan lukien näihin tarvittavien prosessien ja työkalujen suunnittelusta sekä toteutuksesta. Osana ryhmää pääset kokemaan piirileirin rakentamisen ja purkamisen aivan alusta loppuun asti aitiopaikalta. Toimimme yhdessä Palvelun osa-alueen kanssa ja tavoitteemme on tuottaa kaikkien aikojen parasta leiripalvelua.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tehtävät ja vastuut:

Kimaralla pääset vastaamaan tavaralogistiikan suunnittelusta, ja käytännön toteutuksesta niin rakennus- ja purkuleireillä kuin itse leirin aikana. Lisäksi leirin aikainen henkilölogistiikka kuuluu tiimin vastuualueeseen. Pestissä tulee tehdä vahvaa yhteystyötä muiden osa-alueiden tiimien kanssa.

Pestin aikana tarjottava tuki:

Kympit toimivat tiiminä, jota Logistiikkamestari johtaa. Sovitte yhdessä tehtävien jakamisesta tarkoituksenmukaisesti ja tasaisesti, sekä mahdollisista aikatauluttamisista ja tuuraamisista. Ryhmän rakennuttamis- ja logistiikkapäälliköt sekä logistiikkamestarit omaavat kokemusta niin rakennuttamisesta kuin logistiikasta sekä operaatiokeskuksesta, joten pestiesimiehinäsi me autamme sinua onnistumaan!

Lisäksi sinulla on tukenasi rautaisen osaamisen omaava koko palveluiden organisaatio.

Pestin kesto ja ajankäyttö:

Pesti alkaa heti ja päättyy leirin jälkeen elokuussa 2024.

Ennen leiriä pesti vaatii viikoittaista ajankäyttöä (1–2 h/vk) ja kokouksiin osallistumista (n. 1 krt/kk). Kokoustaminen painottuu ensisijaisesti etätoteutuksiin. Järjestämme myös ennen leiriä liveseminaareja Evolla.

Odotamme, että logistiikankymppinä sitoudut osallistumaan rakennus - ja purkuleiriin mahdollisuuksien mukaan. Leirin aikana varmistamme kaikille vapaita päiviä leiristä nauttimiseen.

Pestissä tarvittavat taidot ja aiempi kokemus

Toivomme kokemusta leirien logistiikan sekä työkoneiden alueelta. Tuntemus logistiikan alueesta joko partiossa tai työelämässä hankitun osaamisen kautta ja Evon leirialueen tuntemus katsotaan eduksi.

Tässä pestissä aiempi partiokokemus ei ole välttämätön.

Lisätiedot

Kuulemme mielellämme aikaisemmista kokemuksistasi ja omista toteutuksistasi eri leireillä!

Anne Juutinen, Rakennuttamis- ja logistiikkapäällikkö

anne.juutinen@partio.fi, p. 0400 678 109

Mika Honkanen, Rakennuttamis- ja logistiikkapäällikkö

mika.honkanen@partio.fi, p. 040 517 0050

Juuso ”Jude” Lindberg, Logistiikkamestari

juuso.lindberg@partio.fi


Täytä hakemus