Ruislehdonmäen talkoot ja metsänhoitokurssi

Leirialueisännistö tiedottaa!

RUISLEHDONMÄEN TALKOOT 14.5.

Laitetaan yhdessä leirialue kesäkuntoon ja valmiiksi vastaanottamaan Kajastuksen leireilijät! Aloitus klo 10 keittiöllä, jossa työnjako. Isännistö tarjoaa talkooeväät, omat ruokailuvälineet mukaan. Mukaan kannattaa ottaa myös omia työkaluja (saha, kirves, vesuri yms.) työhanskojen lisäksi. Talkoissa riittää tekemistä koko perheelle, eikä mitään tarvitse osata ennakkoon. Ilmoittautumiset työtoiveineen ja erikoisruokavalioineen isännistön puheenjohtajalle Tonille 10.5. mennessä (toni.sakki@partio.fi)

METSÄNHOITOKURSSI 28.5., RUISLEHDONMÄKI

Kaupunkilaismetsänomistaja, mökkimetsuri tai muuten vaan metsänhoidosta kiinnostunut, nyt on mahdollisuutesi tulla oppimaan käytännön metsänhoitoa. Leirialueisännistö järjestää yhteistyössä Jaken Pöllin kanssa metsänhoitokurssin Ruislehdonmäellä lauantaina 28.5.

Kurssilla käydään läpi metsänhoidon teoriaa ja harjoitellaan perus metsänhoitotöitä myös käytännössä. Kurssille mahtuu 15 osallistujaa, tervetulleita ovat samoajat ja sitä vanhemmat (myös aikuiset ja EVP:t). Partiolaisten kurssimaksu 40 €, ei-partiolaisten 60 €. Maksu sisältää materiaalit ja ruuan.

Ilmoittautuneille lähetetään erillinen osallistujakirje noin viikkoa ennen kurssia. Ilmoittautuminen on auki Kuksassa 22.5. asti: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=49826