Osallistujalle

Sarjat

Kilpailureitin pituudet vaihtelevat sarjoittain 20 – 28 km. Osallistujien ikä lasketaan 31.12.2024 täytetyin vuosin.

Samoaja avoin (Punainen) 

Kilpailuvartiossa on neljä 14–18-vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta.

Samoaja naiset (Sininen) 

Kilpailuvartiossa on neljä 14–18-vuotiasta jäsentä, jotka kaikki ovat naisia. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta.

Vaeltaja avoin (Harmaa) 

Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä. Sarjan sisällä ratkotaan vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat 18–23-vuotiaita. Tämä tehdään poimimalla kyseiset vartiot erilleen yhteisestä tulosluettelosta, tehtävien pisteitä ei lasketa erikseen.

Vaeltaja naiset (Ruskea) 

Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä, jotka kaikki ovat naisia. Sarjan sisällä ratkotaan vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat 18–23-vuotiaita. Tämä tehdään poimimalla kyseiset vartiot erilleen yhteisestä tulosluettelosta, tehtävien pisteitä ei lasketa erikseen.

Kevyt sarja (Keltainen) 

Kilpailuvartiossa on 2–5 vähintään 15-vuotiasta jäsentä.

Kilpailukutsu

Tutustu kilpailukutsuun kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä.

Tehtäväluettelo

Julkaistu 28.5.2024

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Kuksassa 1.6.-10.9. Tai jälki-ilmoittautuneena viimeistään 26.9.

Tapahtumapaikka ja saapuminen

Kilpailujen tapahtumapaikkana on Kouvola ja tarkemmin Kuusankosken keskusta, ja sen ympärillä levittyvät kymenlaaksolaiset metsämaastot. Pääset Kuusankoskelle kätevästi myös julkisilla kulkuvälineillä esim. Kouvolan Matkakeskuksesta (autolla n. 15 min).

Kisakeskus on Tähteenkadun koulu (Tähteentie 38) ja toisena majoituskouluna toimii Keskustan koulu (Mäenpääntie 23).

Etäisyydet Kouvolaan