Kisakutsu

Kymenlaakson Partiopiirin partiotaitojen syyskilpailu Riihi23 kuljettaa vartiot perinteiden äärelle. Kilpailun tehtävät liittyvät syksyn aikaan ja testaavat perinteisiä partiotaitoja, kuten kädentaitoja, luonnossa liikkumista ja vartion yhteistyötä. Kilpailu on luonteeltaan yöretki, joka sisältää myös vaeltamista. Reitti on helppolkulkuista maastoa. Yösarjojen reitti on maksimissaan 25 km ja kevyen sarjan matka on maksimissaan 15 km. Kilpailu järjestetään 16.-17.9.2023 Kuusankoskella.

Säännöt  

Kilpailussa noudatetaan Suomen Partiolaisten 1.4.2019 voimaan tulleita partiotaitokilpailujen sääntöjä.  Poikkeuksena SP:n sääntöihin kevyeen sarjaan voivat osallistua vähintään tänä vuonna 14 vuotta täyttävät. 

Osanotto-oikeus   

Osallistumisoikeus on Kymenlaakson partiopiiriin kuuluvien lippukuntien vähintään 14-vuotiailla partiolaisilla. Kilpailuvartion jäsenten iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin. Partiolaisten SP:n jäsenmaksu tulee olla maksettu. Partioon tutustujat voivat osallistua ilman jäsenmaksua, jos he eivät ole aiemmin osallistuneet partiotaitokilpailuihin kilpailijana. 

Sarjajako 

Samoaja avoin (punainen)  

Kilpailuvartiossa on neljä 14–18-vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta.

Samoaja naiset (sininen)  

Kilpailuvartiossa on neljä 14–18-vuotiasta jäsentä, jotka ovat kaikki naisia. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta.  

Vaeltaja avoin (harmaa)  

Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä. Sarjan sisällä ratkotaan vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat 18-23-vuotiaita. Tämä tehdään poimimalla kyseiset vartiot erilleen yhteisestä tulosluettelosta – tehtävien pisteitä ei lasketa erikseen.  

Vaeltaja naiset (ruskea)  

Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä, jotka ovat kaikki naisia. Sarjan sisällä ratkotaan vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat 18-23- vuotiaita. Tämä tehdään poimimalla kyseiset vartiot erilleen yhteisestä tulosluettelosta – tehtävien pisteitä ei lasketa erikseen.  

Kevyt sarja (keltainen)  

Kilpailuvartiossa on 2-5 vähintään 14-vuotiasta jäsentä. Keltaisen sarjan kilpailu järjestetään päiväkisana lauantaina 16.9. 

Osallistumismaksu

Vartion osallistumismaksu on 110 € yösarjoissa ja 85 € keltaisessa päiväsarjassa. Kymenlaakson partiopiiri laskuttaa osallistumismaksun lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin sekä yösarjoilla lämpimän aterian ja peseytymismahdollisuuden maaliin saavuttaessa. Lisäksi parhaiten menestyneet vartiot saavat palkinnot. 

Kilpailuista poisjäävän vartion maksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa tilalle toinen vartio.  

Ilmoittautuminen 

Kilpailuihin ilmoittaudutaan 15.6-30.8.2023. Early Bird- etu!  Jos ilmoittaudut 15.8. mennessä, on vartiolle tarjolla yörastilla  aamupalapaketti.  

Ilmoittautuminen on sitova. Vartionjohtaja ilmoittaa vartion kilpailuun. Ilmoittautumisessa on mainittava vartion nimi ja jäsenmäärä, lippukunta sekä kaikkien jäsenten mahdolliset erityisruokavaliot ja kuvauskiellot. Vartionjohtajan yhteystiedot tulevat näkyviin suoraan Kuksasta, joten tarkistathan, että ne ovat ajantasalla.  

Ilmoita vartiosi mukaan Kuksassa!

Ennakko-ohje lähetetään sähköpostitse vartionjohtajalle viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailupäivää.  

Tehtäväluettelo

Tehtäväluettelo on julkaisu ja se on katsottavissa omalta sivultaan.

Lisätietoja  

Kilpailun johtaja ja järjestelysihteeri:  

Janni Ruuskanen Myllykosken Koskikarat janni.ruuskanen@partio.fi p. 044 5285 552 (viesti) 

Kilpailun johtaja ja tehtäväpäällikkö:  

Heli Rantala Karhulan Kanttarellit heli.rantala@partio.fi p. 040 05255 44 

Kilpailun valvoja:  

Assi Kovaljeff, Myllykosken Koskikarat astrid.kovaljeff@partio.fi 

Muista seurata aktiivisesti partiopostia, piirin nettisivuja ja somea!