KYMI TaSaVa-tapahtuma

Tervetuloa Kymenlaakson Partiopiirin vanhempien ikäkausien viikonloppuun! Tammikuun loppupuolella järjestettävä viikonlopun mittainen retki kasaa yhteen piirin vanhempien ikäkausien edustajat. Erityisesti tapahtuma on suunniteltu tarpojille ja samoajille, mutta myös piirin vaeltajat ovat tervetulleita mukaan joukkoon iloiseen. 

Retkellä on luvassa muun muassa mukavaa yhteistä tekemistä, tutustumista piirin muihin ikäkauden edustajiin sekä talvisia aktiviteetteja! Näiden lisäksi piirin oma Pisara Catering huolehtii siitä, ettei kukaan jää nälkäiseksi loihtimalla herkullisia ruokia osallistujien iloksi. 

Viikonlopun mittainen retki järjestetään 26.-28.1. Elimäen metsästäjien majalla, johon tarkemmat saapumisohjeet saat ilmoittautumisen jälkeen tulevassa osallistujakirjeessä. Retkelle ei järjestetä yhteiskyytiä, mutta osallistujia kannustetaan kulkemaan paikalle yhteiskyydeillä. 

Hei tarpoja- ja samoajajohtaja eli luotsi. Piirin tasava-tapahtuman yhteydessä Elimäellä la 27.1. Klo 12-15 on luotseille tarjolla työpaja sekä vertaistapaaminen vanhempien luotsaamiseen liittyen. Ajatus on yhdessä pohtia ja löytää vastauksia lippukuntien haasteisiin ja toiveisiin nuorten luotsaamiseen, pestaamiseen ja partio-ohjelman mukaisen toiminnan järjestämiseen liittyen. Nuoret ovat jokaisen lippukunnan valtava voimavara. Tule yhteisen pöydän ääreen ideoimaan ja  oivaltamaan, miten nuoret saadaan innostumaan ja sitoutumaan partiotoimintaan.

Tapahtuman hinta osallistujille on 65 €. Luotsipäivä on luotseille maksuton.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 15.1.! 

Lisätiedot tapahtuman johtajalta Nella Ruonala nellar03(a)gmail.com