E-KP Lippukunnanjohtaja-, ohjelmajohtaja- ja pestijohtajakoulutus 19.1.2024 – 21.1.2024

Lippukunnanjohtaja-, pestijohtaja- ja ohjelmajohtajakoulutukset järjestetään Asinsaaressa samaan aikaan, osin yhteisin ja osin erillisin moduulein. Viikonlopun aikana voi osallistua yhteen koulutukseen.

Koulutukset ovat tarkoitettu lippukunnanjohtajille, ohjelmajohtajille, pestijohtajille, näitä pestejä aloittaville tai muuten vastaavia tehtäviä lippukunnassa hoitaville.

Lippukunnanjohtajakoulutuksessa on yhdistyksen johtamiskiemuroiden lisäksi tarjolla mm. painavaa asiaa aikuisten johtamisesta, turvallisuudesta ja yhteistoiminnan kuvioista. Päivität myös tietosi partion tämän hetken kuumimmista asioista. Lippukunnanjohtajakoulutus on suunnattu sinulle, joka johdat lippukuntaasi joko lippukunnanjohtajana tai hallituksen jäsenenä.
Koulutuksen suorittaminen vaatii läsnäoloa koko koulutuksen ajan.

Ohjelmajohtajakoulutus on suunnattu niille, jotka vastaavat lippukunnassa yhden ikäkauden toiminnasta tai johtavat koko lippukunnan partio-ohjelman toteutumista. Ohjelmajohtajakoulutuksessa saat syventävää tietoa mm. partio-ohjelmasta, eri-ikäisistä partiolaisista, johtamisesta ja turvallisuudesta.
Koulutuksen suorittaminen vaatii läsnäoloa koko koulutuksen ajan.

Pestijohtajakoulutus on sinulle, joka olet vastuussa lippukuntasi pestaamisesta, johtajaresurssin määrästä, kouluttautumisesta ja motivoinnista. Saat mm. paljon tietoa aikuisten ohjaamisesta, motivoinnista, rekrytoinnista ja kuinka pestijärjestelmä auttaa lippukuntaasi tässä. 
Koulutuksen suorittaminen vaatii läsnäoloa koko koulutuksen ajan.

Kaikilla koulutukseen osallistuvilla tulee olla partiojohtajaperuskoulutus suoritettuna.

Koulutuksen hinta on 65 €.

Ilmoittautumisaika kurssille: 29.11.23 - 10.1.24

Kurssinjohtaja Tiina Puustinen-Mäkelä, tiina.puustinen-makela@partio.fi.