Viestintäpäällikkö – Satahanka XIV 2025

Suomen odotetuin ja suurin meripartiotapahtuma on taas horisontissa. Satahanka XIV järjestetään kesällä 2025. Haemme innokkaita tekijöitä leirille varmistamaan, että vuoden 2025 mahtavin partiotapahtuma on maineensa veroinen. On siis oikea aika varmistaa osallistumisesi Satahangalle ja päästä samalla vaikuttamaan isolla kädellä siihen, että juuri tämä Satahanka tulee olemaan se ikimuistoisin ikinä.

Satahangan viestintäpäällikkönä vastaat yhdessä viestintä- ja markkinoinnin staabin jäsenen kanssa Satahangan viestinnästä kaikissa sen kanavissa. Viestintätiimin tehtäviin kuuluu leiri- ja tekijäkirjeet, yhteydenpito mediaan ja yhteistyökumppaneihin, Satahangan verkkosivut sekä sosiaalisen median alustat.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä onnistumisessa tarvitaan visuaalista silmää ja nokkelan tekstinikkarin vikaa, jotta Satahangan viestintä on Satahangan ja Partion näköistä, niin tekstimuodossa, kuin myös visuaalisessa muodossa. Sinulla on hyvä olla kokemusta ViMa-työskentelystä. Asenne kuitenkin ratkaisee, eikä kaikkea tarvitse osata itse. Pestissä saat tukea staabilta sekä viestintätiimiltä. Leirin tavoitteena on saada kansainvälisiä leiriläisiä, joten viestintää pääsee tekemään myös kansainvälisesti!

Lisätiedot

Yhdessä staabilaisen kanssa, viestintäpäällikkö pestaa oman tiimin mestarit ja tukee heidän toimintaansa sekä tekijöiden pestaamista. Viestintätiimi koostuu noin 2–4 mestarista ja heidän tiimeissään toimivista noin 5–10 tekijästä. Pääset itse vaikuttamaan, minkälaisen tiimin haluat kasata tukemaan omaa osaamista!  

Pesti alkaa toukokuussa 2024 ja päättyy viimeistään joulukuussa 2025. Pesti vie aikaa noin 10-20 tuntia kuukaudessa sekä muutaman viikonlopun ennen leiriä. 

Kysymyksissä voit olla yhteydessä staabin viestintä- ja markkinointivastaavaan, Juliukseen julius.rantanen@partio.fi puh. 0400 205055  

Täytä hakemus