KYMI sosiaalisen median ryhmän jäsen

Onko sinulla jotain kerrottavaa omasta partioharrastuksestasi? Haluatko viestiä kymenlaaksolaisesta partiosta? Sykkiikö sydämesi markkinoinnille? Oletko sosiaalisen median moniosaaja? Jos vastasit mihinkään yllä olevista kysymyksistä tämä pesti saattaa olla juuri sinulle.

Kymenlaakson partiopiirin sosiaalisen median ryhmä etsii viestinnän tekijöitä. Tällä kertaa etsinnässä on somettajia, jotka ovat valmiita tuottamaan sisältöä Kymenlaakson partiopiirin sosiaalisen median kanaviin aina tapahtumista informaatiopohjaiseen viestintään asti. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi tapahtumiin osallistuminen ja niistä tiedon välittäminen, tapahtumien markkinointi ja muiden tärkeiden asioiden viestittäminen koko jäsenistölle.

Voit itse vaikuttaa pestiisi omalla kiinnostuksellasi ja aktiivisuudellasi. Pesti vaatii kuukaudessa joitain tunteja joustavilla aikatauluilla. Tukenasi sinulla on piirin viestinnästä ja markkinoinnista vastaava hallituksen jäsen sekä koko muu viestinnän tiimi. Saat pestiin tarvitsemaasi koulutusta ja perehdytystä tarvittaessa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti ei vaadi aiempaa osaamista viestinnästä tai markkinoinnista, jotta siinä voi onnistua. Tärkeintä on halu oppia, harjoitella ja tuoda esille omia ideoitaan. Sosiaalisen median kanavien tuntemus ja viestintäkoulutus katsotaan eduksi pestissä pärjäämiselle, mutta piiri tarjoaa tukea ja koulutusta, jotta voit oppia uusia taitoja ja alustoja.
Minimi ikäraja pestiin aikoville 15-vuotta.

Kiinnostuitko tai haluatko kysyä jotain? Laita rohkeasti viestiä piirin vima-vastaavalle Salla Myllylälle salla.myllyla@partio.fi

Lisätiedot

Piirin vima-vastaava, Salla Myllylä, salla.myllyla@partio.fi

Täytä hakemus