KYMI piirilehden toimittaja

Onko sinulla jotain kerrottavaa omasta partioharrastuksestasi? Onko selkeä kieli sinulle ominaista? Haluatko kirjoittaa informatiivisia tai journalistisia tekstejä lehteen? Tykkäätkö puhua ihmisten kanssa tai keksiä juttuaiheita? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä tämä pesti saattaa olla juuri sinulle!

Kymenlaakson partiopiirin piirilehti Jänkämä etsii toimittajia. Toimittajana pääset kertomaan tulevista ja menneistä tapahtumista, kokemuksista ja ajankohtaisista asioista piirissä. Pääset myös ideoimaan yhdessä muun toimittajaporukan kanssa, mitä haluatte kertoa partiopiirin jäsenistölle.

Pesti vaatii joitain tunteja kuukaudessa aina neljä kertaa vuodessa ilmestyvän lehden deadlinen lähestyessä. Oma aktiivisuus ja innostuneisuus katsotaan eduksi pestissä. Tukena pestissä sinulla on Jänkämän päätoimittaja sekä Jänkämän muu toimitus, joka auttaa ideoimaan ja toteuttamaan viestintää piirilehdessä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Toimittajan pesti ei vaadi täydellistä kielellistä osaamista. Tärkeää on, että pystyt välttämään suurimmat kirjoitusvirheet ja kirjoittamasi teksti on selkeää. Saat pestiin perehdytyksen piirilehden eli Jänkämän päätoimittajalta, joka auttaa tarvittaessa ideoimaan ja muokkaamaan tekstejä.

Kysyttävää Jänkämän tekemisestä, ideoita tuleviin numeroihin tai haluat mukaan toimittamaan piirilehteä? Ota yhteyttä Jänkämän päätoimittaja Elisaan (elisa.ruoppa@partio.fi).

Lisätiedot

Jänkämän päätoimittaja Elisaan (elisa.ruoppa@partio.fi).

Täytä hakemus