KYMI kuvaaja

Oletko ihminen, joka rentoutuu ottaessaan kauniita kuvia? Onko sinulla kamera mukana kaikkialla? Luonnistuuko sinulta viestin välittäminen kameran linssin läpi luonnollisesti? Onko sinulla visio siitä, miltä kymenlaaksolainen partion tulisi näyttää? Jos vastasit mihinkään edellä olevista kysymyksistä kyllä tämä pesti voi olla juuri sinulle.

Kymenlaakson partiopiirin viestinnän tiimi etsii kuvaajia. Kuvaajan pestissä pääset näkemään ja ikuistamaan hetkiä, joita voidaan muistella vielä vuosienkin päästä. Pääset osallistumaan tapahtumiin ja koulutuksiin piirin edustajana ikuistaen tunnelman paikan päällä. Jos sinulla on visio ja sopivat välineet kuvaajan pestiin, voit olla luomassa kuvaa siitä miltä partio näyttää jäsenistölle ja esimerkiksi medialle.

Kuvaajan pesti vaatii kuukaudessa joitakin tunteja. Voit itse omalla osallistumisellasi ja aktiivisuudellasi vaikuttaa siihen mitä ja milloin haluat kuvata. Tukenasi sinulla on piirin viestintätiimi sekä tapahtumien omat viestintävastaavat, jotka auttavat sinua pestissäsi.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti ei vaadi sitä, että olisit huippukuvaaja. Eduksi pestin kannalta on aikaisempi osaaminen kuvaamisesta, kameran käytöstä ja kuvien käsittelystä. Tärkeää on se, että sinulta löytyy pestiä varten vaadittava kuvausvälineistö. Pestiin saa perehdytyksen ja siihen voidaan antaa tarvittaessa tukea. Tärkeää on se, että sinulla on visio siitä, miltä kymenlaaksolainen partio näyttää.

Kiinnostuitko tai haluatko kysyä jotain? Laita rohkeasti viestiä piirin vima-vastaavalle Salla Myllylälle salla.myllyla@partio.fi

Lisätiedot

Piirin vima-vastaava, Salla Myllylä, salla.myllyla@partio.fi

Täytä hakemus