Johtajatulet 2023: HR-päällikkö (2 hlö)

Kiinnostaako vapaaehtoistoiminnan kehittäminen, haluatko olla näköalapaikalla tekemässä Suomen parasta johtajuusseminaaria? Tule tekemään Suomen Partiolaisten viidensiä Johtajatulia!

HR-päällikkönä vastaat siitä, että Johtajatulia on kiva tehdä ja tekijöillä on hyvä olla. Toimit toisen HR-päällikön pestiparina. Pestin tarkkaa työnjakoa voidaan mukauttaa kiinnostuksen mukaan. Rekrytoit myös oman tiimisi yhdessä pestiparisi kanssa.

Pestissä teet laajasti yhteistyötä sekä osa-alueen sisällä että selvittäen muiden osa-alueiden tapahtumanaikaisia tekijätarpeita ja koordinoiden koko Tulien pesti- ja HR-toimintaa.

Voit hakea pestiä yksin tai parina yhdessä toisen hakijan kanssa. Mainitse hakemuksen Lisätiedot-kentässä mahdollisesta tiedossasi olevasta parista.

Vastuualueet:

  • Johtajatulien pestitoiminnan koordinointi ja tekijöiden hyvinvoinnin tukeminen
  • Varavoimatiimin rekrytointi ja toiminnan suunnittelu

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä toimimisen edellytyksenä on laaja kiinnostus tapahtuman eri osa-alueita ja niiden tehtäväkirjoa kohtaan sekä hyvät yhteistyö- ja organisointitaidot. On eduksi, jos olet toiminut aiemmin suurehkon partiotapahtuman HR:n parissa.

Projekti tehdään pääsääntöisesti paikkariippumattomasti etänä itse tapahtumaa lukuunottamatta, joten hae rohkeasti mukaan asuinpaikastasi riippumatta.

Pestin hoitaminen vaatii aikaa vaihtelevasti ja kevääseen painottuen n. 3–5 tuntia viikossa sisältäen itsenäistä työskentelyä, osa-alueen kokoukset ja mahdolliset ryhmän omat kokoukset.

Lisätiedot

Pesti alkaa heti päättyen 31.10.2023. Talouden ja kumppanuuksien päälliköt aloittavat osa-alueidensa valmistelun mahdollisimman pian, koska kaikki talouden alaiset toiminnot tehdään etupainotteisesti. Päälliköt toimivat pestissään raportoinnin valmistumiseen asti.

HR-päällikön pestissä pääset mahdollistamaan Johtajatulien onnistumista. Pääset tarkastelemaan Johtajatulia näköalapaikalta kattaen koko tapahtumaorganisaation toiminnan ja pääset kehittämään yhteistyö- ja johtamistaitojasi monipuolisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä pestaajaan sähköpostitse jyri-petteri.paloposki@partio.fi tai puhelimitse 050 378 0711, jos kaipaat lisätietoja pestistä!

Täytä hakemus