Explo 2023 Luotsimestari

Joskus luotsitkin tarvitsevat pelastajaa. Tule johdattamaan samoajaluotsit läpi Explon!

Luotsimestari pääse toteuttamaan luotsien unelmaviikonlopun. Jopa häämatkan tason ylittävän viikonlopun ohjelma tulee olemaan tajunnanräjäyttävää kun vain taivas on rajana. Samoajaluotsit osallistuvat Exploon koko viikonlopuksi, mutta heille on tarjolla omaa ohjelmaa. Luotsimestarina vastaat ohjelman suunnittelusta, toteutuksesta ja laadusta yhdessä oman tiimisi, muun ohjelmatiimin sekä kumppaneiden kanssa. Mestarina johdat tiimiäsi, jonka pestaat itse. Vaikka kyseessä on samoajatapahtuma, luotsit ovat tärkeässä roolissa ja haluamme tarjota heille hauskaa, kehittävää ja motivoivaa ohjelmaa. Vuoden 2023 Explo keskittyy ohjelmassaan Suomen Partiolaisten ohjelmapainotukseen "Sanoista tekoihin". Painotus tulee näkymään niin ohjelmassa kuin koko tapahtuman järjestämisessä

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä menestyäksesi sinulla on luotsikoulutus käytynä. Lisäksi sinulla on ideoita ja rakkautta luotsiohjelmaa kohtaan sekä halu kehittää luotsitoimintaa. Partiokokemus on toivottavaa. Aiemmasta partioprojektiosaamisesta ja projektiosaamisesta yleensäkin on hyötyä pestissä toimimisessa.

Pestin hoitaminen vaati aikaa vaihtelevasti ja sisältää itsenäistä työskentelyä, osa-alueen kokoukset sekä ryhmän omat kokoukset. Lähempänä tapahtumaa aikaa kuluu enemmän, noin 3-5 tuntia viikossa.

Projekti tehdään pääsääntöisesti paikkariippumattomasti etänä itse tapahtumaa lukuun ottamatta, joten hae rohkeasti mukaan asuinpaikastasi riippumatta.

Voit hakea pestiä yksin tai parina yhdessä toisen hakijan kanssa. Mainitse hakemuksen Lisätiedot-kentässä mahdollisesta tiedossasi olevasta parista. Mikäli haette parina, lähetättehän kuitenkin omat hakemukset.

Lisätiedot

Pesti tarjoaa näköalapaikan Explon osa-alueeseen, jota ilman tapahtuma ei onnistu. Pääset vaikuttamaan konkreettisesti siihen, että kaikilla on hauska ja elämyksellinen tapahtuma. Pestiä tehdään yhdessä ohjelmajohtajien, sekä tiiviissä yhteistyössä muiden osa-alueiden kanssa, unohtamatta tiimiä jonka saat rekrytoida itsellesi. Pestiä ei siis tarvitse tehdä yksin!  

Kaikki hakijat haastatellaan mahdollisimman pian hakemuksen saapumisen jälkeen. Päätöksistä ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti. Liitteeksi voit laittaa partio-cv:si. Lisätietoja pestistä saat ohjelmajohtajilta  

Inari Tiainen, inari.tiainen@partio.fi  

Julia Salin, julia.salin@partio.fi  

Täytä hakemus